Mediators

Mw. mr. H. (Rita) Diepeveen (1959) is in 1984 aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in het privaatrecht en het strafrecht. Rita Diepeveen is sinds 1984 werkzaam als advocaat.

Vanaf 2001 is zij ook werkzaam als gecertificeerd mediator. Rita Diepeveen heeft veel ervaring in (echt)scheidingsbemiddeling en is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lid van de specialisatievereniging Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators. Ook voor mediations in geschillen over erfenissen en pensioenen, burenruzies en buurt geschillen kunt u contact met haar opnemen.

dpve-team-1
mr W.J.A. van Es

Mr. W.J.A. (Wim) van Es (1963) is in 1988 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als specialisatie civiel recht. Van 1990 tot 1995 heeft hij gewerkt als gerechtssecretaris bij de rechtbank Middelburg. Vanaf 1995 is hij als advocaat in Meppel gevestigd. Wim van Es is gespecialiseerd in het civiele recht en het arbeidsrecht en heeft ruime ervaring in rechtsbijstand aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Voor mediations in alle zakelijke geschillen kunt u bij hem terecht.

[/vc_row]

Mr. W.J.A. van Es (1963) is in 1988 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als specialisatie civiel recht. Van 1990 tot 1995 heeft hij gewerkt als gerechtssecretaris bij de rechtbank Middelburg. Vanaf 1995 is hij als advocaat in Meppel gevestigd. Wim van Es is gespecialiseerd in het civiele recht en het arbeidsrecht en heeft ruime ervaring in rechtsbijstand aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.